Mitä Perussuomalaisuus minulle merkitsee?

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa blogia ja jo jonkin aikaa olen myös miettinyt ensimmäisen tekstini aihetta. Halusin sen kuvastavan omia arvojani ja ajatusmaailmaani ja tuovan esiin sen, miksi politiikka on juuri minulle tärkeää.

Olen mukana rakkaudesta lajiin ja etenkin siihen, mitä voimme parhaimmillamme politiikan avulla saavuttaa. Uskon demokratiaan ja ihmiseen. Uskon Suomeen ja suomalaisiin. Valtion ensisijainen tehtävä on aina pitää huolta ensin omistaan ja sen jälkeen vasta muista. Emme saa laittaa muiden maiden tai muiden maiden kansalaisten etua omiemme edelle. Jos yritämme auttaa muita yli omien voimavarojemme, kärsii siitä niin maamme, kuin kansammekin. Pidämmehän huolen arkisessa elämässäkin voimavarojemme puitteissa ensin omista läheisistämme ja sitten vasta muista.  Kukaan ei kykene pelastamaan koko maailmaa.

Puoluetta kaksi vuotta sitten etsiessäni havahduin huolestuttavaan tosiasiaan. Harva puolue oli mielestäni tavallisen suomalaisen asialla. Tavallinen on vaikea määritellä, mutta minulle tavallinen suomalainen on se kaupan kassa, jonka kohtaan päivittäin. Tai se rakennusmies, joka käy työpaikaltani hakemassa eväänsä. Tavallinen suomalainen on se nuori opiskelija, jonka kohtaan pikaruokalan jonossa, sekä vanhus joka istuskelee rollaattorinsa päällä paistatellen päivää pihalla. Tavallisia suomalaisia ovat ne ihmiset, joita kohtaamme arkisissa asioissa joka päivä. Nämä ihmiset ovat maamme tukipilareita, arjen sankareita ja maamme tulevaisuus.

Perussuomalaiset erottuivat ja erottuvat edelleen muista puolueista maahanmuuttokriittisyydellään. Maahanmuuttokriittisyydellä, ei maahanmuuttovastaisuudella. Maahanmuuttokriittisyys kyseenalaistaa nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa ja sitä, olemmeko valmiita ottamaan vastaan näin suurissa määrin pakolaisia maahamme ja silti huolehtimaan omistamme?

Mielestäni hienoin piirre Perussuomalaisissa puolueena on aitous. Jokainen puolueen jäsen on tervetullut toimintaan omana itsenään.  Se missä tämä voi olla niin uhka kuin mahdollisuus, haluan nähdä tämän puoluetta vahvistavana piirteenä. Mitä enemmän meillä on erilaisia ihmisiä tekemässä töitä yhteisen aatteen eteen, sen laajemmin kykenemme myös tarkastelemaan asioita eri näkökulmista.

Synnyin itse 25 vuotta sitten tavalliseen suomalaiseen työläisperheeseen. Synnyin Perussuomalaiseksi ja sellaisena aion myös ylpeästi pysyä. Haluan tehdä työtä paremman huomisen eteen ihmisenä ihmiselle. Rakennetaan askel kerrallaan vahvempaa ja itsenäisempää Suomea, joka pitää huolen omistaan. Sellaista Suomea, josta voimme tulevaisuudessa olla ylpeitä!

 

JasminMtt
Perussuomalaiset Rauma

26-vuotias International Business-tutkinnon AMK-opiskelija, Satakunnan Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja, Rauman Perussuomalaisten hallituksen jäsen, Satakunnan Perussuomalaisten hallituksen jäsen, Perussuomalaisten nuorten hallituksen jäsen ja eduskuntavaaliehdokas 2019 Satakunnan vaalipiirissä. Nykyisyyden ja tulevaisuuden kansallismielinen vaikuttaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu